Kaputelefon rendszerek: Ne bízza a véletlenre!

kaputelefon rendszerek

Megbízható védelmi rendszerre minden épületnek, ingatlannak szüksége van. Nem bízhatjuk a véletlenre, hogy az ajtók zárva maradjanak, az értékeket ne vigye el senki, és ne történjen rongálás. Az olyan berendezések, mint a riasztórendszerek, kamerarendszerek vagy a kaputelefon rendszerek mind azt szolgálják, hogy egy épület védve legyen az illetéktelen behatolók támadásai elöl.

A kaputelefon rendszereknek az a funkciója, hogy lehetővé tegyék az ellenőrzött beléptetést. Ha valaki be szeretne jutni a házba, de nem ott lakik és nincs kulcsa a bejárati kapuhoz, nem ismeri a kódot, a kaputelefon rendszer segítségével tudja felvenni a bent lévőkkel a kapcsolatot. Nekik pedig lehetőségük van eldönteni, hogy beengedik e vagy sem.

A mai, modern kaputelefonok a fejlődő technológiának köszönhetően már sokkal többet tudnak, sokoldalúbbak és biztonságosabban használhatóak. Már videó kaputelefonok is vannak, melyekkel látható a feltelefonáló arca (ekkor a kaputelefon kültéri egységében található egy kamera, míg a beltéri egységen egy monitor).

Emellett lehetőség van előre programozott plasztik kártya, vagy kulcstartóra akasztható tag érintésével is bejutni az ingatlan területére, így nem szükséges kód beütése vagy kulcs használata, ezzel is elősegítve a felhasználók kényelmét.

A legmodernebb rendszerek már képesek a hívást és akár a kameraképet is továbbítani mobiltelefonunkra, így távollétünkben sem maradunk le az otthon történt eseményekről.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg termékeinket, köztük kaputelefon rendszereinket!