Profi megfigyelő rendszerek a maximális biztonságért!

megfigyelő rendszerekA biztonságtechnikai berendezések piaca széles választékot kínál mindenkinek, akinek fontos otthona vagy akár irodája, üzlete védelme. Külső és belső megfigyelő rendszerek telepítésével környezetét teljes körű ellenőrzés alatt tarthatja. De lássuk csak, milyen jellemzőkkel bírnak az egyes rendszerek!

  • Az IP kamerarendszer, ahogy neve is mutatja, saját IP címmel rendelkező eszközökből áll, így egy kamera működéséhez csak internetes hálózatra és tápellátásra van szükség. A rendszer e-mailben képes fotót továbbítani riasztáskor, élőképét mobileszközről, tabletről, böngészőből is láthatjuk. Az IP kamera gyakorlatilag egy miniszámítógép. A kameraképek rögzítése történhet akár a kamerán belül található memóriakártyára, vagy külön rögzítő (NVR) egységre.
  • A HD-TVI, AHD, HD-SDI és HD-CVI biztonsági rendszerek, kamerák már nagy felbontású, 720p (1MP), 1080p (2MP – FullHD), sőt akár már 5MP-esképminőséget biztosítanak a felhasználónak, mindezt alacsony telepítési és fenntartási költségek mellett. E rendszerek nagy előnye, hogy már meglévő régebbi analóg rendszer fejlesztése esetén a meglévő kábelezés cseréje nélkül helyezhetők el az új nagy felbontású eszközök, ezzel jelentősen csökkentve a telepítési költségeket. A kamerák képét egy digitális video rögzítő (DVR) képes rögzíteni és minden kamerát szükséges a rögzítőig kábelezni és azzal közvetlenül összekapcsolni.
  • A legrégebbi megoldásnak a hagyományos analóg biztonsági kamerák számítanak. Felbontásuk nem nevezhető kiemelkedőnek és önmagukban e kamerák sem működőképesek, digitális video rögzítővel (DVR) vannak összekötve, ám számos területen megállják a helyüket.

Bármelyik lehetőséget választja, webáruházunk kínálatában biztosan megtalálja az Önnek árban és funkcionalitásban leginkább megfelelő terméket! Bátran rendeljen az általunk kínált megfigyelő rendszerek közül!